Menu

The Adventures Of Tintin – Tintinova Dobrodružství – Tajemství Jednorožce (2011)

30.12.2016 - Filmy a seriály
The Adventures Of Tintin – Tintinova Dobrodružství – Tajemství Jednorožce (2011)

Kombinace akčního dobrodružného příběhu, skvělé animace, luxusní kamery a špičkové režie samotného krále kouzel Spielberga, dělá z tohoto filmu opravdovou lahůdku, kterou jsem si užil a po dlouhé době je to film, který si brzy pustím ještě jednou.

Film natočen  podle světoznámého komiksu o mladém reportérovi Tintinovi a jeho věrnému chytrému psíkovi jménem Filuta. Tintin si na městském bazaru koupí starožitnou loď „Jednorožec“ a okamžitě po zaplacení majiteli se začne odehrávat série příhod a dobrodružství kolem záhadného modelu a s Tintinem procestujeme během hodiny a půl spoustu zajímavých míst a prožijeme neskutečné chvíle.

Určitě stojí za to vidět. Být dítě, tak tohle dílo si pouštím hodně často. Fascinovaly mě tajemné spletité místa a dobrodružné příběhy. Obrázky a komiksy, kde se děje hodně věcí na mnoha různých místech. Rád jsem prozkoumával kresby celých měst, kde byly stovky lidí a každý dělal něco jiného někde jinde. Tohoto prostoru je v Tintinovi taky požehnaně, viz. druhé video nejlepší scény, kde si můžete všimnou propracovanosti a spletitosti celé akce.

 

 
Nejlepší scéna z filmu – ale bylo jich tam teda požehnaně!

1 komentář u „The Adventures Of Tintin – Tintinova Dobrodružství – Tajemství Jednorožce (2011)

  • Pingback: Kubo And The Two Strings – Kubo a Kouzelný Meč (2016) |

  • Komentáře nejsou povoleny.